Ledig!

Morron morron. Ledig idag, så skönt. Mina dagar och veckor har varit lite konstiga sista tiden, jag har haft semester en dag här och en dag där, jobbat någon extra dag, bytt från kväll till dag och då blir det lite virrigt. Sen vill jag egentligen vara ledig den dag jag ska ha zumba för att hinna gå igenom allt i lugn och ro, jag blir lite stressad annars. Mina tankar flyger så lätt iväg när jag känner mig det minsta lilla osäker.

Zumba Gold stod på tapeten igår. Som vanligt så jäkla jätte kul!!! Det kom någon ny går igen, men en av dom hade tänkt komma tidigare men inte kunnat. Alltså vi blir 30 när gruppen är full! Som det varit nu så har folk varit ute och rest, jobbat o sjuk lite här och där. Intresset för Gold har verkligen vuxit. Igår fick vi vara i gympa salen på skolan, aulan var upptagen, det var skit bra. Vi hade bara behövt lite mera ljus. Jag hittade inte knapparna till ljuset i taket. De har nämligen ljud isolerat eller nått och lysrörsramperna finns ovanför ljudisoleringen. Det fanns spottar i den skivan men visste inte var man satte igång dem 🙂 Mina deltagare tyckte det var jätte bra att vara i gympasalen, men tyvärr kan vi inte fortsätta med det för den är numer upptagen av ljuskillen som har sina grejer uppställda där. Tänk om jag kunde få någon sån lokal till min egen vad bra det skulle vara!

wp-1488523170584.jpg

Det fanns tom en scen ståendes vid ribbstolarna. Jag tror det kan vara delar från Stationens scen. Så den byggde jag ihop och satte upp 🙂

Helt plötsligt dyker Stefan Haapaniemi upp, Haparandas egen hobby fotograf. Han är ta mig tusan överallt 🙂 Han svepte in och tog ett par foton, hoppas ingen tog illa vid sig, ingen sa något iallafall. Jag tyckte det var jätte kul att han hann dokumentera även det 🙂

wp-1488523208186.jpgHär är delar av gänget. Mitt underbara Gold gäng!!!

Tänk om jag kunde ha en egen lokal, jobba mindre… då skulle jag kunna köra fler Gold pass i veckan. Jag vet att de önskar det…

Min dröm skulle vara att kunna starta mitt eget lilla dans palats. Jag har så mycket idéer om vad jag skulle vilja göra och jag vet precis hur jag skulle göra det. Vilka grupper jag skulle kunna erbjuda. Jag har mycket kontakter, jag har blivit tillfrågad på några ställen.  Än så länge är allt bara en dröm för man inte rik på zumba och alla har vi lån, hus och ungar… så jobba skulle jag måste oxå. Jag säger det igen, min vecka har för lite dagar och dagen har för lite timmar! Men tänk och kunna välja var jag vill jobba och när. Så otroligt perfekt… jag har kommit fram till att jag behöver bli miljonär 🙂

Ja ja nu ska jag starta dagen, jag ska med The Believers och sjunga idag sen blir det till att köra STRONG jag har pass ikväll!!! 🙂

CU

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. anders
    Mar 03, 2017 @ 13:15:01

    Hoppas att du till slut får tag i någon lämplig lokal för zumban. Stefan Haapaniemi – here, there and everywhere 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: