Föreläsningar hela dagen 

Vi har personal utbildningar hela dagen idag ändå fram till 16.30!!!….  om det ändå skulle ge något men det gör det oftast inte! Kanske man får med sig nått lite iallafall.

Gudrun har nog börjat bli senil! Nu har vi hittat kattskit i soffan 3 dagar. Jag trodde inte det var hon faktiskt men imorse kom hon därifrån o jag gick o tittade så låg en färsk skit på ena kudden!!! Hon har nog börjat glömma var man gör det för hon har alltid varit rumsren. Så får se åt vilket håll detta går då. Savannahs katt Iza är ett annat problem. Den har små skvättat lite här o lite där. Nu satte vi en låda med en tidning förra året för hon vägrade pissa i kattlådorna och det gick. Hon gör där. Nå vi får försöka se vem av dom som är den skyldige eller är det båda två?

Yräning på schemat, alla 3 pass när jag kommer hem, fan vad kul, det kliar i hela kroppen. Jag har verkligen tagit det lugnt i flera dagar nu!!!

Börjar känna av halsen igen, faaaaaan!! Preppar mig med vitaminer o panodil som du löser i hett vatten.  Idag känns det bättre iallafall. Det är som vanligt… hinner inte, kan inte bli sjuk! Man blir mer vaken lver syntom o mer noga med kroppen nör man tränar mkt!! 

Nu sitter jag pp folkan och väntar på att det startar 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: