Over and out

Ledigheten är över, idag är sista dagen ledig, imorgon är det dags 12 timmars passet är framför mig! Ja usch får se vad som händer med vårt 3-3? Det är hotat, men måste vi gå tillbaka på traditionellt schema så kan jag inte längre vara kvar som instruktör… då jobbar vi 6 av 7 dagar varannan vecka… Jag har nu pass på tisdagar, torsdagar och fredagar, alltså inte samma vecka utan det varierar vilken vecka det är och vilka pass jag håller. På ett 6 veckors schema är jag ledig 4 ex tis av 6. Går vi tillbaka så är jag ledig tex en tis av 4. Schemat är rullande så alla andra dagar i veckan ser likadana ut. Usch fy jag får ont i magen bara jag tänker på det! Jag vägrar sluta som instruktör… då får jag helt enkelt säga upp mig, starta firma och vicka extra åt kommunen eller vem nu som vill ha mig, jag är pigg på allt. Kanske är detta min vändning att äntligen ta tag i det hela och avsluta min 33 åriga bana inom handikapp omsorgen! Jag har börjat lägga ut mina krokar…. jag känner folk och har ju hållit på ett tag nu så de flesta vet vem jag är.

Vi var på årets Midvintersaga igår. Utomhus teater i Karungi, en barnsaga om trollen i skogen. I år råkade de väsnas så de väckte Bergatrollet som ska sova i 100 år! Det är underbart att sitta ute i en amfiteater i snö, de gör det så fint, det är trappor och tunnlar. Himlen var full av stjärnor, så härligt en annorlunda upplevelse verkligen. Fast i år var det kallt -20 grader!! Vi hade underlag, ordentliga kläder och skor och filtar så det gick bra. Det enda jag lite frös om var fötterna. Savannah stackarn frös men hon hade två filtar en runt benen och en runt kroppen. Idag är det -25 hoppas verkligen det blir varmare till kvällen, imorgon är sista dagen de har föreställning och då har de lovat -10 och det är optimalt. Det ska ju vara lite minus för att liksom göra upplevelsen 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Fina troll, Solljuskakan i famnen 🙂 Ros-Mari Barmosse (i organge jacka) ligger förstås bakom allt, hon är så kreativ, en människa jag verkligen beundrar.

Ja ja nu starta dagen, ska ner och köra igenom lite zumba, idag Gold och faktiskt fitness. Måste hitta en ny låt oxå, jag har en där som är så härlig men sen vill jag ha en ny salsa 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: