Princess mode

Idag ska jag ta helt ledigt ifrån ZUMBA fatta det ni! Det har varit stenhårt i flera veckor nu så nu känner jag att jag behöver en zumba fri dag. Jag älskar det och har svårt att låta bli. Just nu sitter jag och tittar på koreografier på Youtube, lyssnar med lurarna på. Jag skriver upp de jag vill ha men ska ta dom en annan dag!

Jag vet inte vad som hände med gårdagen… jobbade till 11,30, hade halv dag semester och just bara för att jag i lugn och ro ska hinna gå igenom Strong en sista gång innan min premiär… som jag tar mer om i zumba bloggen 🙂 gå in där och läs, kolla på vår grupp bild. Dagen bara försvann nånstans, det var och hämta Savannah, handla, laga mat, Jonathan och Nette var förbi en snabbis. Sen skrev jag om hela Strong och sen var det bara att hoppa i brallan och ge sig av till Fysioteket!!

Idag blir det kalas, Theo fyller 12, vi för Rasmus redan kl 13, vi i släkten kommer kl 15 så jag och Savannah ska dra på BR leksaker och titta oxå. Sen tänkte jag ta tag i lite burstädningar, dammsuga och fixa till lite här hemma…. ser ut därefter man tränat mycket 🙂

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: