Damon Salvatore

Som ni vet har jag varit en slav under The Vampire diaries. 8-9 februari filmades det sista avsnittet ever!!! Nu bjuder Ian Somerhalder han som spelar Damon, en person plus kompis till LA för att titta finalen med honom. Han bjuder på flyg och hotell…. fast knappast från Sverige 🙂 Helt gratis är det ju inte man ska donera pengar till hans fonudation, ISF. Det har gör är visserligen bra grejer, han stödjer utrotningshotade arter, hemlösa djur, miljö frågor, he does good for the planet osv. Donationen var allt fr 10 dollar till 2500 dollar. Hade vi bott i USA så hade jag donerat för mig och Savannah. Hon sa när hon såg det, hjälp mamma då hade jag inte kunnat prata engelska alls!! 🙂

Jobbade 12 timmars passet igår, det var rätt lugnt. Jag var uppe på Gruppis hela dagen, rätt skönt mellan varven att ta det lite easy med. Hade sedan en hemma dag med en utav tjejerna men hon är så duktig så det gick av bara farten.

Ikväll zumba Gold så låtarna ska tittas igenom och imorgon blir det premiär på STRONG!!! men mer om det i zumba bloggen.

Vädret skiftar verkligen -18 igår och -8 idag. Små snöar ute… hoppas det inte kommer för mkt bara, det vill jag inte. Nej nu ska jag ner och köra igång träningspassen för idag.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: