Sverige i USA

Jag har nu inte följt detta så noga men jag såg nått klipp där Trump påstår att vi haft någon form av terror attack förra fredagen. Sen hörde jag med det ena örat att trotts att han fått veta att det han sett var en karl som sprängde sig själv i Stockholm 2010 att han fortsätter påstå att vi har enorma flykting problem, det är upplopp och allt vad han nu sagt. I Haparanda tog vi emot rätt så mkt 2015 och 2016. Det bodde som mest över 500 personer uppe på Cape East och sen vet jag inte hur många som bodde på Vandrarhemmet. Hur många som kommit hit och farit vidare är nog flera gånger fler än 500.  Det är rätt mkt för en liten stad som Haparanda. I Övertorneå som är ännu mindre än Haparanda hade de runt 700 boendes på Hotell Tornedalia. Hos oss här uppe har allt gått bara bra, vi har inte haft några större problem med flyktingarna över huvudtaget. Tvärtom, jag tycker de trotts deras bakgrund gav en hel del till oss. Nu ska Cape East stänga, det är ca 200 kvar där nu om jag minns rätt. Många av de barnfamiljer som finns där trivs här och vill stanna. De söker nu andra boendeformer men det är svårt eftersom de inte har ekonomin. Sen är inte upploppen i Rinkeby och i Malmö flyktingar, de är såna som bott i Sverige i många år redan.

Körde 2 pass Strong igår. Först ett på morgonen och sen kom Pia hit på eftermiddagen, hon ville testa innan fredagens premiär. Det var jätte bra, hon har ju problem med lederna, hon har svår reuma. Så det var massor av rörelser vi var tvungna att hitta nya rörelser till, förenkla, göra om lite osv. Så hoppas jag bara hinner visa dem oxå medan jag kör på fredag! Jag känner mig redo men det är ännu så att det inte tål att jag gör så mkt annat mitt i en rörelse så jag inte tappar bort mig. Huj jag ‘r nervös inför starten alltså!!!

Imorgon är det Gold, kul får se då hur många som kommer tillbaka. Det brukar vara så att när man testat första gången så kommer man inte eller så tycker man att oj det här är något jag vill göra 🙂

Nä nu kallar jobbet på mig, 12 timmars passet på G!

CU

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Feb 23, 2017 @ 09:29:16

    har nästan glömt dom olika varianterna vi testade på Strong?? men det kommer nog kanske när man står där på fredag…..hoppas jag:)

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: