Men herrekyyyt!!!

Vad kallt det är, minus 20 när jag steg upp!! Nu är klockan 08.30 och det är ännu -18, uuuusch då!

Har startat morgonen som jag brukar, lite Aftonbladet och där fastnade jag i Amon Goeths hus, de ska rusta upp det och göra det till lyxvilla. Vet ni vilket hus det är? Har ni sett Schindlers list? Han var en SS Hauptsturmführer (typ som en kapten) och dömdes som ansvarig för 3,5 miljoner judars död. 2.5 miljoner som han lät avrätta, 500 personer sköt han personligen ihjäl, resten svälte ihjäl eller dog av sjukdomar i lägret som han själv sa. Huset blev känt av en berömd scen, han står på balkongen och skjuter judar!

Naturligtvis hamnade jag på en massa sidospår, avrättningar, filmer från hus och läger osv. Tänk så gräsligt det var!

Min äldste kloka son Jonathan svarade mig när jag frågade varför han och Nette inte skaffat barn än. De är ju filosofer båda två så han svarade mig -Jag vet inte om jag vill sätta barn till denna värld som den är just nu. Det är krig överallt, miljöförstöringar, rasism, kaos! Jag sa till honom, det finns alltid kriser, om man snabb tittar, 1 världs kriget, det andra, Irak krisen på 90 talet, Bosnien och nu har vi som sagt allt det som händer i vår värld just nu. Det är bara en liten del av alla kriser som varit. Det är väl det att de nu är i den åldern så de blir mer medvetna. Jag minns hur rädd jag var för mina barn under 90 talet, det var hemskt Pojkarna var små då och man visste inte åt vilket håll allt ska gå. Men nånstans måste man tro på att våra beslutsfattare är kloka nog att ha detta under kontroll, att inte låta någon galning komma så långt så världsfreden hotas. Sen var det gäller miljön så jobbar vi på det hela tiden. Vi är mer medvetna nu än bara för 30 år sedan.

Blir mer och mer sugen på att raka sidorna och lägga dreads på toppen av skallen…. jag har saknat dom, men dreads i hela håret är omöjligt. Jag duschar ibland två och tre gånger om dagen, jag måste tvätta håret efter träning, det dryper av svett. Dreads måste hinna torka annars luktar dom gammal yllestrumpa!!! och det är ju ingen hit precis. Men men jag googlar, kollar bilder, vem vet kanske jag gör det, några på toppen skulle ju gå bra  🙂

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: