Ledig!!!!

Fatta vad skönt att vara ledig! Jag har sett fram emot detta!! Helgen gick bara bra, vi har ju två små killar som kommer till oss. Det var riktigt roligt att jobba med dom nu, det är ett tag sedan jag varit. Vi var ute i lekparken, åkte buss, busade, spelade spel och lite av varje. En rolig helg helt enkelt.

Jag är just nu lite livrädd för att bli sjuk! Alicia har varit här och var sjuk, vi har flera sjuka på jobbet och Danne och Savannah har varit jätte sjuka. Förkylningar, snora, hosta, feber osv. Så jag preparerar mig med Esberitox, 6 tabl varje dag, aloe vera och Dannes ingefeära dryck. Och hittills har jag klarat mig. Jag har haft lite ont i huvudet men sen inte mer än så. Jag har inte tid nu, så är det bara, jag har Gold på torsdag och sen uppstart av Strong på fredag och det passet är nästan fullbokat, jag kan inte bli sjuk helt enkelt!

Ja och tänk att jag inte fick något i vurpan jag drog heller. Jag tänkte att får se hur det blir, det kan ju komma efter någon dag men icke sa nicke, inget! Otroligt alltså!!! Tänk va, is, en trappa bakom och 25 kilo högtalare på mig. Inte ens benet (knäet) som var i stort sett dubbelvikt fick jag något i. Där måste jag bara tacka mina andar, hjälpare, änglar, små knytt och allt annat medium påstås se runt mig för att hjälpte mig och skydda de mig där. För det fallet borde ha resulterar i värre saker alltså!

Det har snöat rätt mycket i natt, men det är sån pudersnö tror jag, så ser det ut ialf, -13 grader på morgonen…. vinter tog lite grepp och visade sin styrka, räkna med mig än. Så det blir till att skotta lite snö på en stund. Danne jobbar så jag måste väl ta tag i detta, alla vet väl vad jag tycker om vinter 😦

Ja ja idag blir det lite Gold, körde ju Strong igår så det blir imorgon igen, nå lite lär det garanterat bli av den varan med idag.

Chilevippen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: