Jobbelijobb!!!

Jobbar sista dagen idag. Egentligen skulle jag varit ledig men jag har ett extra pass.

Lite tom i huvudet känner jag, vad ska jag skriva om? Hittar inget hur jag än funderar…. Efter jobbet igår kom Petra med sin familj med och när dom for kom Dennis med familj. Hann precis landa med rumpan i soffan så ringde Danne och vill bli hämtad. Vi tittade tv en stund och sen gick vi och la oss. Jag hade såna myrkryp i benen så jag tänkte att detta går aldrig, kommer inte att somna men det gjorde jag ganska fort ändå.

Ja ja, nu ska jag in på fb snabbt, sen tänkte jag dra ner i källaren och köra ett pass Strong innan jobbet 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: