Fatta vilken vurpa!

Jag är så glad över gårdagens Gold premiär!!! Gissa om jag blev nervös när jag såg hur många som började droppa in, fy tusan så kul. Vi fyllde aulan, 27 stycken räknade Savannah till. Tänk va så otroligt jäkla kul! Jag förstod att det kommer bli många men inte så många, ändå var det flera som hörde av sig att de inte kunde komma idag av olika orsaker. Fantastiskt roligt! Ja och jag fick lösa in mitt fina presentkort jag gjorde i julas till Savannahs klass lotteri. Kul, då kom det till användning. Jag har bloggat lite mer om gårdagen i zumba bloggen Zumba med Anna

wp-1487316367023.jpg

Men från det ena till det tredje, jag hölt på att ta livet av mig igår…. eller åteminstone brytit några ben!!! Vi skulle föra mina högtalare till Svefi igår på dagen. De väger ju en hel del, 25 kg styck!!! Inte undra på att min lilla som väger runt 15 kg känns lätt va 🙂 Nå hur som haver skorna skaver, Danne tog den ena och jag den andra. När jag går ner för bron så försvann benen under mig, det sa bara poff så låg jag där med det ena benet dubbelvikt under mig och högtalaren över mig. Jag hann tänka, shit och fan jag måste klara högtalaren. Först låg jag bara tyst och kände efter, är allt helt, såg benet i någon konstig vinkel…. högtalaren, hur gick det med den?? Ja ena hörnet hade lite tuchat backen. Danne blev tyst sen hör jag honom -HUR GICK DET!!? Ögonen var som tefat, så kommer han rusande och lyfter bort högtalaren, jag kunde inte annat än skratta. Han blev nästan sur och skrattar gör du!!! Men jag klarade mig helskinnad. Lite ont bak i ena axeln, slog den i bron, ena skinkan ömmade oxå en stund efteråt men den känns bra idag. Jag har inte ens ont i ryggen eller känet, det oroade mig, knäet. Men det verkar ha klarat sig bra. Savannah som var med tyckte nog det var lite obehagligt- Tänk mamma sa hon, du som ska starta upp Gold idag och Strong nästa vecka, det kunde ha blivit inställt, du kunde ha brutit nått! Då hade det blitvit flera veckors frånvaro för dig!! När vi kom hem efter Gold sa hon -mamma du kunde ju faktiskt dött! Stackars lilla fina Savannah ❤

Nä nu ska jag in på fb, dricka min shake och sen blir det Strong i källaren!

CU

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. anders
    Feb 17, 2017 @ 13:32:37

    Voj hipatti nå gott att det gick väl, var rädd om dig

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: