Pirr i magen

Hehe har ni sett den där ”norska” reklamen för nått spelbolag. Skrattade när jag såg den. Det är en norrman som sitter på dass, han surfar på mobben samtidigt. När han sen ska torka sig så finna bara en tom pappersrulle, paniken lyser i ögonen på honom, han lägger mobilen på toapappershållaren, ser sig oroligt omkring, det plingar till i mobilen och han tittar och har vunnit på spelet. Han vrålar av glädje och slår ut med armarna, pang genom dassväggen till nästa dass, en kvinna skriker till och när han drar tillbaka handen så har han fått tag i toapappret från det dasset och lättnade i hans blick…. Spela på norsk tur stod det i slutet 😀

Jag vaknar i morse med kanon huvudvärk…. Danne och Savannah är ju sjuka…. detta går jag inte med på. För dom började det oxå med ont i skallen. Jag har INTE tid nu att bli sjuk, jag startar Zumba Gold idag och Strong by Zumba nästa vecka, detta har jag inte tid med. Hann tänka när Danne blev sjuk, fan satan, illa valt tillfälle alltså. Men han har varit dassig i några dagar bara och Savannah känner sig oxå bättre redan idag och hon är på dag 3. Så idag ska det inhandlas Esberitox och andra vitaminer!!

esberitox

Jag har bloggat i zumba bloggen om både Gold och Strong så kika in där och läs lite.
Zumba med Anna
Jag försöker så gott det nu går att inte ha så mycket av zumba i denna. Men zumba är ju en så stor del av mitt liv så det är svårt att låta bli 😀

Ja ja nu lite shake och sen hopp i träningsbrallan, Zumba Gold står på morgon agendan.

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: