Förtydligar mig :)

Skrattar, uttryckte mig lite oklart igår märker jag nu. Maria gjorde mig uppmärksam på det hela. Skrev ju om Tova och hennes knöl igår men man kan lätt få den uppfattningen att knölen satt på tanten inte på katten 🙂 Men det var alltså katten som hade en knöl 😀

Det gick fint allt. Jag kände när jag lyfte henne att hon gått ner ganska mkt i vikt. Den lilla knölen som suttit bakom örat var nu stor som en mandarin. Hon hade en till lite längre ner på den andra sidan. Den var nästan lika stor. Veterinären sa att det sitter på lymfarna så hon har säkert mer som vi inte än känner. Hon sa att deras beslut var det enda rätta för katten. Tova kan vara en rätt bestämd dam, hon gör inte som man vill i första taget. Men igår orkade hon inte direkt protestera heller, hon jamade lite i väskan på väg till veterinären. Den lugnande sprutan i nacken gick så fint och började värka rätt omgående, det tog kanske ett par minuter och sen sov hon. Efter det sätter de ju dödsprutan, jag tyckte att medlet knappt hunnit in i henne förrän hon var borta. Jag klappade henne hela tiden och önskade henne trevlig resa. Jag pussade henne medans hon ännu levde så hon skulle känna att jag finns där. Jag hälsade från Gun och Sven och grät en skvätt bredvid henne. Det är så tråkigt. Jag har inte haft katten själv på över tio år men ändå kändes det jobbigt att avliva henne. Hon fick ett långt och bra liv hos Gun och Sven. De har gjort allt för henne. Sven steg upp mitt i nätterna och masserade henne, klappade och borstade. Han sa att Tova tycker om att dansa. När han frågar ska Tova dansa så ställde hon sig på bakbenen och la tassarna runt hans hals. Jag lider med dem, för Sven var Tova hans allt. Så mkt kärlek som hon fått är nog sällsynt.

God natt fina lilla Tova, sov gott ❤

Gårdagens zumba fitness pass gick kanon! Det är bara så himla roligt, jag bara älskar det! Det är så kul att se allas glada ansikten, hur alla dansar och ger järnet. Vi har såna super zumbisar på Fysioteket alltså. Idag blir det Strong nu på morgonen, passet är ute för bokning på Timeceneter det är gratis så in och boka med er ni som vill testa. Det blir fort fullt. Igår efter två timmar var det 5 bokningar, har inte tittat idag ännu. Men det är ju över en vecka dit så det kommer att bli fullt tror jag.

Lite videos som ligger ute, så hel häftigt alltså. Det kommer att bli kul som tusan!

STRONG by zumba och en till snutt SbZ
Det finns mycket ute på nätet om STRONG, allt är inte rätt, det finns uppvärmningar osv som inte är med i programmet. Det jag lägger ut är det ni kommer att få vara med om 🙂

Sista snutten med Ailee Sharif, hon som skapat programmet, eller ja hon är den som tagit fram alla rörelser osv STRONG by Zumba

Detta kommer att bli kanon 🙂

CU

 

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Feb 15, 2017 @ 10:11:21

  Alltid tufft att ta bort husdjur, även om de inte bott hos en själv på länge. Men vad jag förstod så hade den kissen haft mycket bra liv, tänk om alla fick ha det så….

  Svara

  • wiccans
   Feb 15, 2017 @ 11:07:34

   Jo den har varit deras allt. Nör hon kom till mig så hade hon blivit lämnad nör familjen flyttat. Hon hade bott under folks altaner o ungarna hade hällt slajm över hela katten, hon va rädd o mager. Jag hade den i 3 år tror jag sen snottade Gun den. De hade henne i 10-12 år! Så hon fick ett långt o bra liv ändå ❤

   Svara

 2. Pian
  Feb 15, 2017 @ 11:03:54

  nä men huj va sorgligt……

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: