Snart är det över…

Snart är jobbar helgen över, sista dagen idag och sen blir det ledigt. Så skönt! Nästa helg jobbar jag med killarna, så det blir en extra dag där men då är jag ledig torsdagen istället så det blir ändå inte merän tre dagar på raken.

Läkaren ringde från Sunderbyn oxå i fredags, proverna var helt OK, så inget där inte så skönt!!! Nu först kan man pusta ut på riktigt. Det har ju gnagt lite då och då när man inte vetat om allt är ok eller inte.

idag tänkte jag köra igenom strong innan jag far och jobbar, lyssnade igenom det igår på jobbet medans jag lagade mat och det mesta satt, lite så där när rörelser byts på vissa ställen att -ja just ja nu kom det här. Men sen är det annat att göra det och ha deltagare, pressen ökar.

Minus tio grader i Happis idag, klart och fint ute, det ser ut att bli en fin dag.

Nu ska jag in på zumba bloggen en sväng!

CU

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Feb 12, 2017 @ 09:41:28

  Det är ju den där väntan som är jobbig 😳 å härligt med bra svar 😘 för klart de gnager innan man vet. Har mammo på onsdag så sen har jag min väntan 😱 gillar de inte alls men tänk vad bra vi har de ändå som blir kollade med jämna mellanrum.

  Svara

  • wiccans
   Feb 12, 2017 @ 09:49:20

   Jag har inte fått tid än till tuttbussen. Men jag tycker oxå det är så bra att vi får detta så jag hoppas jag får i år, jag var inte sist de var här. Och nu blir det första gången för mig utan implantat. Man gör ju det på ett lite annorlunda sätt när man har sillisar.

   Jo det var så skönt när hon äntligen ringde fr Sunderbyn. En verkligen bra läkare, jätte trevlig, upplyste om varför allt hände osv. Jag har funderat några gånger sista veckan om varför de inte hört av sig men samtidigt tog jag det som ett gott tecken, skulle det varit nått så hade de ringt tidigare 🙂

   Svara

 2. Pian
  Feb 13, 2017 @ 12:31:31

  skönt<3

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: