Seeegt

Alltså min uppkoppling på datorn funkar så jälva kasst ibland eller ibland, alltid ska jag väl säga. Det har aldrig funkat fläckfritt liksom. Danne fixade till det men efter någon vecka var det samma sak igen. Det är något som inte är så bra där inne i datorns lilla hjärna skulle jag tro. Nå snart är det ändå dags att byta ut den. Måste köra en backup bara, det är någon månad sen nu. Efter att vi förlorat allt, alla bilder vi hade på bla Kingen och Tiara, Atlaz när han var valp, Rasmus när han var pytteliten, allt försvann så då lär man sig något nytt. Man kör back uper rätt ofta! Jag brukar ialf göra det två till tre gånger/år. Skulle jag förlora det jag har på datorn skulle jag bli galen. En zumba ”kompis” hade inbrott, de snodde datorn och allt från de sista två åren var borta. Sen hade hon en back up på resten, 8 års arbete!

Jobb idag igen, hade mitt 12 timmars pass igår, idag blir det 12,15-22 och det samma imorgon. Så inga problem med sysselsättningen här inte. Innan jag drar till jobbet så måste jag hitta en ny koreo till nästa veckas fitness pass, skriva ner den så jag har den klar. Gold premiären närmar sig och anmälningarna strömmar in. Kommer alla kommer det bli fullt i aulan men jag är inte orolig för utrymmet, det blir allid folk som hoppar av efter första. De kommer och provar och funderar om det är något för dom och sen blir det lite avhopp. Men det ska bli spännande och se hur många som dyker upp! Det är som att ryktet om Gold, det är en zumba för alla har spridit sig. Alla vill vara med och jag är så glad för det. Jag älskar ju zumba och jag vill att så många som möjligt ska ha få chansen att prova det 🙂 Gold chair ska jag oxå köra igång, vi hade tänkt nu på fredag men jag jobbade så ev nästa vecka då.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: