Fy tusan vilken dag

Jobbade ju natt mellan tisdag och Onsdag. Jag var helt slut igår. Sov bara två timmar, somnade efter 08, körde ungar till skolan, det var ju över 20 grader kallt igår. Sen vaknade jag klockan 10 redan. Efter det var det sova en skvätt, kolla tv en skvätt. Hela dagen tillbringades på soffan med små avbrott av att hämta ungar och laga mat. Vid 18 tiden lyckades jag äntligen skrapa ihop mina lemmar och dra ner i källaren. Jag körde ett pass Strong och sen en bastu på det. Sen var jag människa igen! Underbart. JAg är inte skapt att jobba natt, jag kan inte sova, inte för att jg går in för det efter en natt heller men jag har gått natt tidigare och det var likadant då, jag kunde inte sova. Sen säger min mage ifrån på en gång. Tillbringade kvällen på dass. Men en natt här och där funkar ju.

The Vampire diaries går mot sitt slut. Sista avsnittet ever filmades igår. Savannah fick ju mig fast i den. Hon började tjata på mig att titta med henne och sen slutade hon men jag fortsatte. Jag är själv på säsong 6 så jag har två kvar men sen är det slut. Jag vet inte vad det är med den serien, man blir fast på nått vis. Det är ju en ungdoms serie men där sitter jag naglad i soffan 🙂 Nå The Originals går ju oxå. Så hoppas det blir kvar iallafall. När jag sett alla delar av TVD så tar jag upp The Originas igen. Säsong 3 finns ute på Netflix nu eller är det kanske 4? Kommer inte ihåg hur mkt jag sett.

Vad händer idag? Jag vet inte riktigt än…. kanske jag går på kören, vi får se, jag saknar att sjunga. Men jag har lite planer för kvällen så jag vet inte om jag hinner dit. Vi brukar annars ha kör på Onsdagar men det flyttades denna vecka.

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng och sen ska jag köra igenom Gold. Jag har ju uppstart nästa vecka 🙂

CU

 

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Feb 09, 2017 @ 09:43:24

  Förstår att du blivit fast 😂 Samma här 👍 Men det är väl 8 säsonger ?

  Svara

 2. Åsa Tornin
  Feb 09, 2017 @ 10:50:43

  Men va fan, jag tror jag missat säsong 7 😱

  Svara

 3. wiccans
  Feb 11, 2017 @ 09:39:12

  8an finns redan ute på dream film. Men Åsa, då har du ju en hel säsong att se fram emot 🙂
  Kollade två igår, de sista på 6an, Elena blev ”human” tror jag har ett avsnitt kvar på s 6. Så nästa vecka blir det 7an. Kollar 2-3 avsnitt å fredag sen hinner jag inte och sen vill jag inte sitta varje kväll heller 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: