Lååång arbetsdag

Lika lång dag framför mig som jag hade igår, 10-21,30! Den är inte kul, nog för att jag tar rasten före så jag börjar 11 men ändå…. inget roligt pass alls. Jag var så jäkla trött när jag kom hem igår så det inte var klokt! Gick och la mig rätt tidigt eller för mig tidigt vid 23, somande på en gång. Försökte göra mitt bästa för att glo lite tv men det lyckades inte så bra 🙂

Härligt väder idag, några minus, ingen mer snö. Jag håller tummarna för att det inte ska komma mer, nästa månad börjar det ju att tina som smått. Vet ni hur underbart det känns för en som inte gillar vintern, tänk snart är det över!!!!

Nä nu ska jag slänga på mig hörlurar och lyssna på de nya låtarna

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: