Begravning

Idag ska vi på begravning jag och Danne. Hans mormors bror Rolf har dött. Alltid lika tråkigt med begravningar, även om det inte är nära mig så känner man ju alla de närmaste till Rolf så man blir ledsen för deras skull med.

Minus 5 grader ute, härligt väder, inte så mycket snö än att prata om skulle tro att vi kanske har en 40 cm inte mer inne i stan iallafall. Vår bakgård är som en gryta, det har drivit upp mot staketen och mindre på mitten. Hoppas hoppas det inte kommer mer än så här. Det räcker och försvinner snabbt när våren kommer.

Alltså så coolt det såg ut. En av vulkanerna på Haiti har ett pågående utbrott och det sprutar en rännil av lava rätt ut i havet, så häftigt det ser ut, sen är det säkert mindre bra för havet. Men det skulle vara kul att se vad som bildas där lavan kommer ner!

Kolla Aftonbladets film här VULKAN

Körde igenom STRONG och Gold igår, det börjar sitta men det tar jag i ZUMBA bloggen, länk till den hittar du här nere till höger ——>

Ja ja nu ska jag väcka Rasmus som har sov morgon, fika lite själv, kolla fb och sen börja göra mig i ordning för begravningen.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: