Fryser

Jag har frysit i flera dagar nu. Jag är som inombords kall. Vissa kroppsdelar känns kallar än andra, som tex smalbenen, händer, axlar. Det är som om jag inte får upp nån värme där hur jag än gör! Jag hade en puls på 48 när jag var hos läkaren förra veckan, blodtrycket var högre än vad jag brukar ha, 160/90 (tror jag det var) och puls på 48. Man brukar ju börja kallna av från fötterna och upp och händerna och uppåt när man ska slänga in veven. Men så känner jag ju mig inte 🙂 Jag gjorde en test idag, en rätt lång en med mått, vikt, hur jag lever, vad jag jobbar med, hur jag tränar, livet, sjukdomar och lite av varje. Jag försökta vara så sanningsenlig jag bara kunde, en del finns ju inte just ditt svar på men då gick jag så nära jag kunde komma. Svaret blev nog inte så sanningsenligt 🙂

actual-age

Visserligen lever jag sundare än vad jag gjorde när jag var 20, jag tränar mer, röker inte, dricker inte numer. Men som 20 känner man ju inte sig precis 🙂

Ja ja nu ska jag på tal om träning gå ner och köra lite. Nya zumba ”skivan” kom igår. Men jag hittade ännu inget jag riktigt gillade! Nå vi får se, man brukar få lyssna flera gånger innan man hittar nått.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: