Livet?

Öppnar i sedvanlig ordning Aftonbladet först och läser. Förintelsen, minnesdag idag. Tragiska berättelser, huj det skär i hjärtat när man hör vad de varit med om. Hur kan det finnas människor idag som påstår att detta inte existerat? Jag fattar inte? Syrien idag och alla de andra länder där det pågår massmord, krig och allt annat elände…. Gorbatjov varnar för att världen verkar rusta för kärnvapenkrig…. fruktansvärt….. det känns som om man måste börja ”hamstra” varor, kläder, pengar, rusta sig för krisläge. Var är vår värld på väg, det är skrämmande! Putin på den ena sidan, man vet inte vad han kan göra, han tar ny mark hela tiden men tom han framstår som lite klok jämnfört med vad USA röstat till makten. Trump verkar säga den ena tokigheten efter den andra. Man märker att han inte har vanan av politik, han vet inte gångarna, han vet inte att föra sig, han förlorar så mycket respekt i världen med bara sina otroligt korkade val av ord! Ingen kommer att ta honom på allvar, det skulle inte förvåna mig om någon helt plötsligt tog bort honom. Skulle han ens göra något bra så vete tusan om folk ens skulle se det, han är redan dömd! Världen känns som en väldigt otrygg plats just nu!

Nu till något så enkelt som till enbart mig själv. Jag kom ju i klimakteriet redan när jag var 43, då startade det. Mensen började hoppa, kunde vara borta 4 månader och så kom den igen. Nattsvettningarna började efter ett tag och sedan kom de även under dagen. När vi skulle till Italien 2012 då tänkte jag att nä nu tusan för detta vara bra, jag hämtade hormoner. Min livmoder sas vara aktiv och fick därför Novofem för att jag skulle få mens enligt läkaren. Det fick jag inte, jo någon enstaka blödning men inget mer. Sedan efter det första året försvann de helt. När man äter Novofem ska man gå på regelbundna kontroller detta för att cancerrisken är förhöjd. Jag fick tjata mig till 2!!! Den sista gjordes för två år sen tror jag. Nå nu förra helgen fick jag helt plötsligt en blödning! Jag hade väl inte tänkt så mycket på det men syster yster började säga att jag måste till läkare, det är inte bra. Jag började googla och såg genast att nej det är INTE bra att efter åtminstone 4 år utan mens helt plötsligt få en! Det första man misstänker är cancer i någon form och ännu när jag ätit Novofem så länge. Visst det fanns andra orsaker men bäst är att snabbt få det kollat. Helgen som kom var en mindre pers för mig själv. På söndag kväll hade jag typ planerat min begravning redan! Från den ena dagen till den andra hade jag kanske en dödlig sjukdom. På måndag ringde jag Kalix, de hade inga tider men de ringde upp Sunderbyn som på 5 minuter ringde upp mig. Dagen därpå hade jag tid där. Kl 09 skulle jag infinna mig. Väl där var det lite nervöst. Tänkte när jag gick in, jag går in som frisk men hur kommer jag ut? Jag fick en jätte fin läkare. Allt såg bra ut sa hon inget onormalt alls, givetvis tog de prover som skickas in på analys. Jag frågade om jag behöver oroa mig? Men hon trodde inte det. Men Novofem skulle jag genast gå av. De kan orsaka de biverkningar jag beskrev. Nå jag har inte riktigt släppt det, det gör jag när de ringer om provsvaren! Så nu ska vi se hur mycket av med täcket på med täcket det blir, humöret har hittills inte varit så farligt men men det ska bli intressant och se var det bär av!

Zumban gick kanon igår, otrolig mkt energi i lokalen. Det är så kul när man ser allas leenden på läpparna, folk tjoar och sjunger med. Det var riktigt roligt. Hela världen borde få en stänk zumba love. Zumba människor är otroligt omtänksamma, Beto är en ödmjuk man, han pratar mycket om respekt, hur man bemöter folk, vad man sänder ut. Han överför det till sina ZESar sm sen tar det vidare till oss ZIN och vi i vår tur ska förmedla det på våra pass till våra deltagare. Zumba är kraftfullt, inte bara ett fitness program, det är kärlek till människorna och världen ❤

Härligt väder idag, underbart sken där ute, det var som gult för en stund se, minus 1 grad där ute. Igår hade vi plus grader. Så efter att jag gått igenom Strong så tar jag hundarna med mig på en prommis. Sen när Savannah kommer hem ska vi på stan. MIn lilla fina tjej ❤ Rasmus steg just upp, han har sovmorgon idag. Hans prov igår gick visst bra sa han, han kunde svara på allt. Han har blivit så ansvarfull, han pluggar, han tränar flitigt, åker med på träningsläger. Han har utvecklas till fin ung man med hjärtat på rätta stället.

Dennis och hans lilla familj var förbi igår, Hon har blivit så rolig Alicia, hon busar, smiter, skrattar och har sig. Hon skiner som en sol hela tiden, den lilla älskade ungen. Dennis är verkligen pappa nu, han leker med henne, håller henne hela tiden. Man ser att han axlar sin roll nu. Jonte och Nette var oxå förbi under helgen. Jag hade tänkt åka till dom igår kväll en sväng men det blev så sent sen så jag får fara dit idag en snabbis och titta på ormarna och hur de växer.

Ja det var allt från krig till barnen och kärlek idag märker jag ❤

CU

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Jan 27, 2017 @ 15:48:34

  Förstår din oro 🤗 från att ha varit totalt obrydd i allt så har jag vänt till att vara hysterisk över det mesta. Skit jobbigt det oxå. Hittade en relativt stor knöl på överarmen och planerade som du nästan min begravning 😎 men tror det är åldern, de är oftast nu allt skit uppstår och man har insett att man inte är odödlig 😣

  Svara

  • wiccans
   Jan 29, 2017 @ 09:24:30

   Ja eller hur Åsa, med åldern så börjar man se hur jävla fort det swischar förbi. Oönskade krämpor dyker upp, sånt som tidigare tillhörde gamlingarna, oooops vi är där!!! Men samtidigt så ser jag fram emot den dagen jag kan checka ut från jobbet för sista gången… då bär det av mot varmare ställen av jorden för gott 🙂

   Svara

   • Åsa Tornin
    Jan 29, 2017 @ 09:26:13

    Samma här 😊 hoppas man håller sig fräsch tills dess bara. Svettas redan bara jag ser att den Rosa bussen kommit 😂😂 hatar allt med att ”vänta på svar” heter 😱

   • wiccans
    Jan 29, 2017 @ 09:51:23

    Ja håller med! Jag väntar ju ännu på mina provsvar, visserligen sa hon att allt ser bra ut men men vill ju ändå ha provsvaren. Sen blir det första gången för mig i tuttbussen utan implantat så får se då hur det är 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: