Blåååsigt

Herrekyyyt vad det blåste igår och det som avtog inte under hela dagen. Det blåste i samma styrka från att det startade på morgonkulan tills vi gick och lade oss. Det regnade och snöade om vart annat. Idag är det lugnare och plus 2 grader ute!

Jobbade igår, en stressig dag på jobbet, många olika saker att ta i itu med, utöver det vi brukar ha. Men jag gillar när det blir lite pressat, jobbar bäst då.

2 veckor har gått med min nya livsstil, -3,2 kg och 5 cm i midjan. Inte riktigt nöjd men denna vecka har varit tung, jag har varit trött som fan, inte kunnat träna som jag brukar, det har varit lite upp och ner. Jag har följt hur jag ska äta något så när men inte druckit så mycket vatten som jag borde, jag har ätit för lite vet jag några dagar. Det dök upp en grej under förra helgen som kunde varit mindre bra. Fick ringa Sunderbyn och dagen därpå var jag redan på kontroll. Men mest troligt är det inget att oroa sig för, prover är tagna osv. Så jag har int haft energin riktigt. Men igår kände jag att energin börjar återvända så nu tar vi nya tag.

Zumba idag, så nu blir det till att öva koreos idag, ut med hundarna på prommis, ska bli så härligt med zumba och alla mina underbara deltagare 🙂

CU

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Jan 26, 2017 @ 11:25:26

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: