Nu börjas det

Jobb i dagarna 3! Känner inte alls för det. Vårt klimat där har inte varit det bästa o genom åren tar det på en. Sover dåligt innan just detta 12 timmars pass. Det är mitt första pass o det är jobbigt som satan. Nå nå det är vara att spotta i nävarna o gå vidare.

Mens har jag fått och ömma bröst som en annan tonåring! Nå googlat i helgen för det är inte så vidare bra att få ”mens” efter att man kommit i klimsktetiet o din mens upphört. Jag har inte blött på ialf 3 år inget som krävt en binda iallafall. Men det kan oxå vara så att klimakteriet är på väg att vara över helt läste jag oxå nånstans. Nåväl ska ringa till Kalix idag så får vi se.

Nå niin dags att fixa frillan, hoppa i kläderna o dra vidare 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: