Smått panik!

Jag har alltid lite små panik innan uppstart av varje klass. Nu är det ju två på gång så det är dubbel panik. Men det är för att jag inte har nån riktigt ordning på Gold, vilka ska jag byta ut och vilka ska jag ersätta dom med!? Jag har massor med låtar på gång men inte valt än, inte gjort listan. Så det ska jag ägna mig åt nu på morgonen så jag kan börja skriva koreos, får ordning på mina papper. Det ska var klart innan jag går till jobbet idag! Då får jag lite frid i själen ialf.

Jobbade igår, 12 timmars passet, skönt när det är bakom en. Idag blir det en kort kväll och sen dag tur imorgon. Sen är de passen bort stökade. Vi har utbildning med jobbet på fredag, ska bli kul…. tror jag

Varmt ännu, bar några minus grader ute. Men de har lovat hårda vindar hit upp till dagen. Just nu blinkade hela köket i orange, de håller på att köra bort snö från stan. Skönt att bli av med lite, de verkar ha lite framför hållning ialf. Snö röjningen har ju inte alls fungerat denna säsong. Det har varit så spårigt på gatorna, då pratar jag djupa spår, det var som att spåra ur med ett tåg när du skulle ur fårorna. Men nu sist kom de relativt omgående och skottade. Sent ska syndaren vakna!

Nä nu är det bara att ta tag i dagen, måste in på zumba bloggen en sväng och sen kolla fb och sen startar jobbet med Gold. Medan vi umgåtts nu, har jag hittat två låtar jag ska ha och vila jag byter ut 🙂

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: