Oj fan

Det var minus 21 grader när jag tittade på termometern?? Jag var ut med hundarna där innan och det kändes inte så kallt alls? Danne sa igår när han kom hem från jobbet att det var minus 12 och vi har ju bara haft ca -3- tom plus grader sen strax efter jul. Så man blev ju lite chockad!

Läser om översvämningarna i Thailand. Jag har ju en kusin som bor där, jag skulle kolla upp hur det var med dom men då var han borta från facebook helt plötsligt. Kanske han tyckte det blev för mycket av den goda facebooken, han var faktiskt rätt aktiv där.

Hostan har övergått från torr och rivande till lite blötare variant så det är nog snart över skulle jag tro, Undrar om jag vågar mig på ett combat pass idag? Har så lust… kanske jag gör det? Vi får se…. måste fundera på det. Jag har ju varit så jävla sjukt trött i flera dagar nu, sen jul egentligen. Har som inte haft ork för nått.

Jag var barnvakt åt fina lilla Alicia igår, Dennis och Mathilda skulle riva tapeter i hennes rum. Det ska tapetseras. Så jag var där hela förmiddagen fram till klockan 14,30 ungefär. Sen var jag tvungen att fara hem och se till att ungarna får lite mat oxå. Mamma och Kalle kom förbi en sväng. De var på shopping i Happis. Mamma ör ju lite vimsig och såger ja nog är det skönt att vara ledig- Jo sa Kalle det är det vi är ju alltid lediga nu. Nä vi ska ju och jobba, nej säger Kalle vi har ju slutat för länge sen. Nä jag har ju fått jobb säger hon men jag kommer inte ihåg var! Jaha sa Kalle, du har fått jobb, det var då mer än jag visste det 🙂

Ja ja nu ska jag väl sparka igång dagen…..

CU

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Jan 16, 2017 @ 11:06:06

    HAHAHA….ibland får man skratta åt mamma också.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: