Hostar!

Fan att jag blivit hostig helt plötsligt, inget kul alls! Hostat halva natten känns det som, en brännande känsla  i bröstet hela tiden. Nå det ger väl sig så småningom.

Savannah har sovit hos Saga, jag ska hämta henne sen och de andra och köra dom på träning. Savannah ska oxå börja om på ju jutsun, kul.

För mg var det en lite slö dag ang träning igår, det blev lite slö träna på Strong men var helt slut efter jobbet så det blev inte så mkt. Satte mig vid 21 på soffan och kollade tv. Annika kom förbi vid 22 och vi har skrattat så det inte var klokt. Fan vi var länge uppe, till 01 då gick vi och la oss, kollade tv och vi var ännu vakna kl 02.

Idag blir det till att åka och vara barnvakt åt Alicia en stund, Dennis och Mathilda ska riva tapeter i hennes rum, det ska tapetseras om. Ska träna lite sen, köra igenom både mitt och forevers program. Det går bra förresten med ”boxen” kändes lite trist utan riktigt godis igår, åt bara nötter men det gick det med. Det känns skönt att inte vakna med svullna fingrar, vätskan börjar ge sig, pinkat i natt oxå.

Vädret är fortsatt milt, det har snöat en del igår, så nu börjar vi ha snö!! Kankse en 40 cm nu. Men det är torr snö så det yr rätt mycket. Har haft koll på gungställningens ben där ute, det har inte varit upp till plankan mitt mellan benen förrän nu.

Ja ja lite facebook, jaga koreosar till Gold och sen hopp i kläderna och starta dagen,

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: