Hostar

Vilken torrhosta jag har, inget annat, halsontet är borta och jag känner mig inte sjuk direkt. Lite små dassig förstås men hostar som fan. Rasmus sov hela eftermiddagen igår, han hörde inte ens fast att Danne försökte väcka honom. Han mådde illa och hade ont i huvudet så han blir hemma idag.

Jobbar eftermiddag idag, så dagen blir ledig. Det blir till att öva på Strong och sen måste jag börja titta över Gold, jag kommer att fortsätta därifrån vi slutade men lite nytt måste in. Jag har inte annonserat starten än, har inte fått klartecken från skolan ännu. Men så fort det kommer så går jag ut med datum. Det får bli lite lugnt tränande idag så jag ine bli värre i förklyningen. Vi har kompis vecka nästa vecka på Fysio och jag vill kunna vara med på det.

Ja just ja, idag börjar vi med våra efterlängtade boxar F 15 från Forever livning, det ska bli spännande. Jag har ju gjort en box tidigare c9 med jätte bra resultat! Jag är så taggad på att komma igång med detta. Har gått igenom lite i morse, kollat lite hur man ska äta osv. Det är lite oklart jämfört med hur det var i c9 så det måste jag kolla upp bättre.

Vädret är fortfarande varmt, igår var det ett par plus under dagen, växlande väder från regn till snöstorm, det blev alldeles vitt, det snöade utav bara den i  typ 10 minuter! Det har blåst ordentligt här men nu verkar det lugnare. Så här såg det ut mitt på dagen igår, det kändes som slutet av Mars ungefär…. jag som inte är a great fan of winter tyckte det kändes bra förstås 🙂

wp-1484202974415.jpg

Riktigt slask men vi har ju inte så mycket snö så det gick bra. Det är ju upp plogade högar som ni ser på bilden men förövrigt är det lite nö här ännu. Fast Februari är ju snöstormarnas månad så jag oroar mig inte, snö lär vi få!

Nä nu iväg och starta dagen 🙂

CU

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: