Ont i halsen

Fan jag börjar få ont i halsen, inget kul alls. Ingen hosta eller så men en brännande känsla i bröstet och halsen. Jag har ett zumba pass ikväll så det kör jag men sen blir det vila resten av veckan!

Läser Aftonbladet på nätet varje morgon och idag öppnar jag det och konstaterar att ingen blivit skjuten, knivhuggen eller utsatt för någon terror attack! otroligt men dagen har ju bara börjat så det lär väl hinnas med. Däremot har ju barnporonografi härvan tagit stor plats denna morgon. Fy så hemskt, det är något jag verkligen inte fattar. Hur kan man bara utan att blinka förstöra livet för barn. De lever om de överlever resten av sina liv med minnen från de grova brott de utsatts för. Hela deras relation till vuxna blir aldrig med detsamma. Hur kan man som vuxen vilja ha ett barn?? Usch så hemskt!!!

Jag är super nöjd med min nya klocka!!! Testade den igår på sh’bam. Det sägs att den inte mäter lika exakt i och med att du har den runt handleden. Jag hade mitt band och Vivofiten samtidigt och det skilde inte mycket. Vivofit- 123 i medelpuls, max 155 och 383 kalorier. Polar A360- medelpuls 125, max 156 och kaloriförbrukning var 356. Så det var nästan lika. Sen är det skönt att slippa sätta på bandet varje gång. Jag bara startar träningspasset direkt i klockan så börjar den mäta.

Sovit oroligt… vaknat tusen gånger… Danne är sjuk så han snarkar som fan. Övervägde att gå upp på soffan och sova men jag satte i öronpropparna till slut och somnade själv som en stock. Sov iallafall de sista timmarna från 04 lite bättre.

Danne sålde skotern igår, vad tomt det såg ut där på gården. Vi har haft den i 10 år, inte för att han kört så mycket men lite iallafall, den har stått mest. men nu när vi inte har den så känns det konstigt.

Nu på förmiddagen blir det till att öva koreosar, städa lite, kanske gå ut och äta lite till lunch. Ungarna har ju börjat skolan idag så de är inte heller hemma.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: