Zumba fest hela natten

Jag har kört STRONG hela natten i sömnen 🙂 Varje gång jag vaknat till så har jag haft någon sekvens från STRONG i skallen och jag kunde det så jävla bra alltså. Musiken satt, hela första delen som ett smäck. Kanske det sitter i mitt undermedvetna fast jag inte känner så alls 🙂

Eldat lite i kaminen, gett mat åt hundarna och varit ut med dom, ungarna sover och Danne jobbar. Känner mig piggare idag, jag har nog behövt sova. Gjorde inte många knop igår ska jag säga. Jag hade så mycket planer om vad jag skulle ha gjort igår men nada blev det… ja nå lite men inte allt. Idag har jag redan hunnit med en del av det som skulle ha gjorts igår.

Vädret är underbart, varmt, någon minus, inget mer snö, de hade ju lovat hårda vindar och snö hit. Ja det kom lite snö igår men inte mycket och sen blåste det rejält ett tag men sen vart det lugnt på alla fronter.

Slarvat med min Aloe Vera dryck så fingrarna spricker igen. Jag är så känslig runt nagelbanden och överhuvudtaget toppen av mina fingrar, de blir jätte torra och spricker direkt. Men när jag dricker Aloe Vera så hjälper det faktiskt, jag inte varit så bra runt fingrarna på flera år som jag varit fram till nu. Så nu har jag skärpt mig, tillbaka till dunken bara. Mig hjälper det om det då är tron som förflyttar berg vete tusan men jag är bättre både i magen och min psoriasis av det.

aloe

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: