Om kriget kommer

Usch vad skrämmande, när jag öppnar Aftonbladet idag. Bland det första jag läser är ”Om kriget kommer” Man överväger att skicka ut broschyren Om kriget kommer igen! Den har tydligen legat i vila i 30 år. Jag kommer inte ihåg att jag skulle ha fått den nångång. Man ser över vårt försvar… hm som säkerligen är näst intill obefintligt…. krisvård, samhällsfunktioner osv. Tjänstemän ska utbildas i civilt försvar…. usch vad vet de i regeringen som inte vi vet… usch vad obehagligt det känns. Nä kanske bäst att rusta sig och göra sig sig själv beredd. Här kan ni läsa Om kriget kommer

Idag är jag iallafall ledig, skönt… har lite att göra, ska börja plocka bort julen, lite trist, det blir så mörkt. Men ner måste det ju oavsett. Sen ska jag träna lite på koreosar förstås. Köra STRONG, den måste jag börja göra varje dag nu. Det tar tid för mig att få in det i huvudet! Helt plötsligt är vi där, premiär dag. Det går fortare än vad man tror.

Ja ja nu iväg…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: