Jahaja!!!

Fortsatt kallt ute, nå inte nu som det varit, inga minus 30 som vi hade igår kväll, -33 enligt mobilen men -30 enligt termometern! Idag är det ju nästan värmebölja endast -18! Fast jag hade sett fram emot att stiga upp till de utlovade -3 graderna. Men ack så jag bedrog mig.

Jag hade svårt att somna igår igen, jag var trött men märker att det blir svårare och svårare att somna. Jag är på väg att somna men så rycker jag till och så är jag vaken. Oroliga drömmar, vaknat säkert tio gånger efter det att jag äntligen somnade. Jag kommer inte ihåg vad jag drömt om riktigt men känslan av dom var inte bra efter varje gång jag vaknat till.

Städade till Tintin igår, äntligen hann jag dit. Danne städade till Ellen i förrgår. Jobbade kväll och nu är det dags för kväll nummer två, dag tur imorrn och sen är jag ledig!! Ungarna börjar skolan på tisdag, de har båda verkligen vänt på dygnet. Första veckan kommer att vara hemskt för dem båda!

Ja ja nu ska jag snabbt kolla mailen, in på fb och sen träning!

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: