Vart på lite överraskning

Stiger upp idag och det är 29 härliga minus grader ute!!! Brrr, det börjar vara kallt det, de har ju lovat under 30 idag för att imorgon vara -4…. sjukt konstigt! Hundarna ligger framför brasan, Danne (som började jobba kl 08) hade eldat när jag steg upp så det var varmt och skönt i huset.

Igår var vi iväg och överraskade Annika som fyller 50 år nästa vecka. Hon tror att hon skulle åka till Hesa till sin pappa och hälsa på. Men icke då, vi hade skramlat pengar och det bar av på en träningsresa till Fuerteventura. Så vi var där på fika först och hon var så nervös själv, hon fattade ju när alla började dyka upp att något är på gång! Hennes syrra och dotter hade gjort en liten sketch om henne som sedan hamnade i vart de skulle. Jag tror inte hon fattade vart hon var på väg egentligen, en halv timme senare satt de i bilarna och på G mot Luleå och sedan Stockholm och idag bär det av mot Fuerteventura! Härligt!!!

Jobb idag…. usch då…. sömnen har det varit si och så med… jag börjar bli lite rädd att somna märkte jag igår…. jag var på väg in i  drömmarnas land så röck jag till, jag såg ett stort svart hål som jag var på väg ner i. Fick riktigt övertala mig själv om att det bara är drömmar, jag försökte tänka på allt möjligt annat roligt, vad jag skulle göra, planera lite dagen osv. Jag somnade till slut men sov oroligt och med mycket drömmar igen. Det börjar bli lite jobbigt det här.

Först ska jag ner och gå igenom STRONG sen blir det städning till Tintin och dammsugning i huset. Drar sen iväg och handlar innan det är dags att jobba.

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: