Snökaos….

Inget snökaos men däremot minus 23 grader när jag stiger upp kl 08!  Vi satte i några stora klabbar i kaminen innan vi gick och la oss så det var ändå 20 i huset när jag steg upp. Hundarna ligger framför brasan, Dessie som fryser, under filt 🙂

wp-1483516113656.jpg

Läser på Aftonbladet att det varit snökaos igen i södra Sverige, här uppe lyser kaoset med sin frånvaro, de ville veta hur det ser ut bakom läsarnas fönster, jag måste säga att det som visades i bildspel nerifrån såg ut som en vanlig dag här då det snöat tycker jag, inget märkvärdigt iallafall. Så här ser det ut bakom mitt fönster idag

wp-1483515872637.jpg

Hade ju zumba pass igår, det gick skit bra, tom de nya låtarna! Jag hade ju förstås ett par mindre och what the hell comes next men det grejade sig 🙂 Pulsen var på 190 som max, 146 i medel och 938 i kalori förbränning, 25 200 steg stod klockan på när jag gick och la mig 🙂

Oj vad jag väntar på min nya klocka och sen att vi får starta upp F 15 boxarna, vi är nu 5 som ska köra. Det kommer att bli kuuuuul. Och jag ser så fram emot att få bort denna jäkla putmage. För de funkar boxarna och jag höll ”livsstilen” i över ett halvår sist, sen föll den pga stressigt liv! Jag är så dålig på det där med mat alltså, det är mitt stora fel, jag slarv äter, kastar i mig en macka här och där när jag är stressad och det funkar inte för mig!

Idag blir det till att städa gojburar, dammsuga lite. Men först ska jag skriva nästa veckas koreo. Strong ska oxå köras någonstans under dagen eller kanske kvällen, vi får se var den hamnar idag.

Ja drömmar, i natt har jag sovit rätt bra faktiskt, skönt. lite små oroliga drömmar har jag haft men inte som det brukar. Och jo det har kört plogbilar förra natten, Inte undra på att jag tyckte det lät som en jordbävning, de har rivit is från gatorna. Puh, började ju tro att det går livligt till inne i min skalle under nätterna!!! Grannen ringde och frågade om jag mutat hyveln för det var så fint undan skottat hos oss men inte hus honom 🙂

Fotade min gran i morse… igen, den är så fin. Snart ska den ju ner igen så jag ville föreviga den, Gillar min gran ❤


Ja ja nu är det dags att ta tag i dagen, men först in på zumba bloggen, lite nyheter på G där.

CU

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Jan 04, 2017 @ 10:29:23

  Snökaos!
  Med mycket trafik och 15 cm nysnö då jävlar smäller det mest hela tiden här nere.
  Blåljusen körde i skytteltrafik här igår, såg dem även nu på morgonen på avstånd

  Problemet är ju att ”dårarna” härnere kör för fort, en utav olyckorna på motorvägen där var det tydligen 12 bilar inblandade. Vojne, vojne snabbt hem idag från jobbet.
  Skotta snö! 🙂

  Svara

  • wiccans
   Jan 04, 2017 @ 10:39:55

   Jo det är ju det att det är betydligt mer trafik där nere än här och sen har ju vi vinterdäck med dubb. Det har jag förstått på syrran är inte så vanligt där nere, det har kanske inte behövas tidigare. Usch vilka seriekrockar!!!! alltså

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: