Dessa jäkla drömmar

Usch vilken jobbig natt igen. Olika drömmar, flera ang jobbet, det var nån dans tillställning, jag skulle inte dit men skulle hämta Danne som var kanon full, drömmar om bråk, jag har klättrat i berg, kört bil, ja jag vet inte allt. En jobbig natt iallafall!

Var hos Dennis och Mathilda igår och hjälpte att packa upp, städa undan, organisera lite. Savannah var med och lekte med Alicia under tiden Hon var så duktig, hon var med henne i 2 timmar och det gick jätte bra 🙂

Övade mina låtar på kvällen, fixade lite med STRONG pappren, fick skriva om lite och så. Imorgon blir det till att öva på det, det närmar sig sa mordbrännan 🙂

Vaknade av plogbilarna i natt… men jag fattar inte, det ser inte ut att de skulle ha plogat, det har inte ens kommit snö? Just nu snöar det men det är fin fin snö som knappt märks. Jag vet att jag tänkte i drömmen att plogbilen låter som en jordbävning (inte för att jag vet hur de låter) men jag väntade nästan att huset skulle knäckas….. jag vaknade av dånandet…. måste kolla om folk vet om det kört plogbilar i natt. När jag tittar ut så verkar det inte troligt iallafall. Hoppas det varit plogbilar i farten annars är det ju helt galet det här med mina drömmar!

Minus 13 grader ut, lite lätt snöfall som sagt. Får se då de har lovat kallt till imorgon och på Torsdag…

vdaer1

Ni ser vilket lusigt väder, -1 på lördag? Jo men så kan det vara här uppe, det kan kasta nått enormt, ena dagen -26 och nästa plus grader. Jag kommer ihåg för två år eller kanske det är 3 år sedan nu? ja ja men vi skulle ha julfest med Fysioteket. Vi gick in från höst, dvs ingen snö, inte så varmt men tror det var ett par plusgrader, en del av oss hade lågskor på fötterna. När vi sitter och äter ser vi att det börjat snöa, när vi sen far hem så är det full snöstrom och vinter, vi plumsade i snödrivorna, fick nästan skotta oss fram till bilarna som var helt täckta av snö. Men det är inte ovanligt här. Man vet aldrig vad vi har för väder 🙂

Nä nu in på fb och glotta lite och sen ska jag börja öva koreosar!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: