Wow vilken kväll!

Vilken kväll jag hade igår, 90 minuter Body Combat med Malin och Nina! Så jäkla kul var det! Enligt mitt pulsband så förbrände jag 1089 kalorier under det passet. Det var sjukt kul!


Malin hade så bra aktivitetsarmband. Polar A360 hette det. Inbyggd pulsklocka, tuch skärm o en massa rolig data direkt på displayen.

Jag har ju Vivofit fr Garmin med pulsband som tillbehör. Jag har varit jätte nöjd med den men glömmer ofta pulsbandet hemma o den far ur plats ibland o då slutar den att mäta. Så jag tror jag köper en Polar jag med. 
Jobbar mitt 12 timmars pass just nu. Vi sitter och väntar på att maten ska bli klar. Dagverksamheten stänger 12 och sen far jag upp på Gruppis.

Imorgon ska vi käka på Bistro border, middags supė. Vi är ett stort gäng på 16 personer. Vi träffas där kl 19, äter och umgås. Men vi måste pga av hundarna fara före 23. Då börjar ju finnarna smälla och vi vet ju inte hur Larry reagerar än. Det blir ju hans första nyår. Men det ska bli riktigt roligt med supė 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: