Lite lugnare

En lite lugnare natt i natt. Drömt har jag, mina kaos drömmar, men de var inte lika tydliga i natt men däremot vaknade jag fler gånger! Jag har ju alltid sovit dåligt!

Idag blir det en prommis med min kompis Monica. Hon och jag har gått samma klass 1-9, undrar om hon inte gick på dagis oxå med oss. Vi hängde tillsammans lite då och då under skoltiden. Sen flyttade hon från Happis och vi hade inte någon kontakt på säkert 30 år. Men så började hon för ett par år sen ploppa upp i mitt huvud då och då och jag letade upp henne på facebook och var in och smygkikade på vad hon gör idag. Det lustiga är att hon oxå under samma tidpunkt tänkt mycket på mig. Sen kommer jag inte ihåg vem av oss som gjorde en vänförfrågan på fb. Men vi träffades första gången för två år sen tror jag det är nu och sen dess har vi hållit kontakten med varann. Det är så roligt så idag har vi lite dubbeldejt, först promenad och sen kommer hon oxå på combaten ikväll, det ska bli riktigt kul att fightas bredvid Monica.

Lite väderlek, inte så mkt snö än, ca 20-30 cm skulle jag tro. Igår blåste det utav bara den. Varmt, plus grader har de lovat idag, igår var det några minus. Så har det hållit på mest hela december. Så skönt, det kan vara så här, mer snö behöver vi inte ha tycker jag 🙂

Jag tänkte hinna köra igenom mitt eget innan vi ska ut jag och Monica…. hmmmm då får jag lägga på ett kol alltså 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: