Mardrömmar och tecken

Eller mardrömmar, jobbiga drömmar ska jag väl säga. Jag mår inte så bra på jobbet just nu av flera olika anledningar. Och nu har jag plågats av skit jobbiga drömmar ang det i flera veckor. Den här sista veckan nästan vare natt. Nu i natt var det saker som skulle göras, inget blev gjort och det som blev gjort gjordes inte som det skulle, inte enligt de planer vi gjort upp. Allt blev en enda soppa…. jag stod i mitten och försökte få folk och förstå, de hörde inte ens mig. De gick bara runt och virrade i rummen. Helt plötsligt blev det ett jordskred, brun blöt lera rullade överallt, villan ställde sig på högkant och slets itu, jag hängde kvar i en fönsterbåge med kroppen utanför, det var sommar där ute, jag tittade ner och försökte sträcka mig efter de som fortfarande rullade runt där nere men jag nådde inte jag kunde inte rädda dom. Men de dog inte i min dröm, de bara rullade runt där nere. Det var flera olika drömmar om jobbet i natt, alla kaos drömmar men det här var den sista. Usch inte undra på att jag sov för länge idag, steg upp först efter 09 och helt slut!

Förut kunde jag strunta i om det pratades, vad folk tyckte. Jag jobbade efter det vi kommit överens om, jag jobbar för mina brukare. Jag sökte nya vägar att gå om något inte gick som vi tänkt. Men idag är jag inte längre lika stark. Jag orkar inte stå på mig, skit snacket har börjat krypa in under huden på mig. Jag är inte lika glad, lika säker på min sak. Jag orkar inte puscha längre. Jag brukade ha ett sunt seende när det gäller mitt jobb men nu börjar jag fundera att det kanske är jag som har fel då. Varför är man annars utsatt så länge? Jag tror ju på att drömmar talar till en, det här är ganska klart. Jag behöver ta mig ur. Det är solsken på den andra sidan.

Igår kväll gick vår bil sönder, servon pajade, det gick knappt att styra den. Det gick men det var skit tungt. Kanske oxå ett tecken, jag borde styra om för nuvarande skuta går inte att styra. Danne såg det som om jaha den gick sönder, jag började fundera om det ändå är ett tecken…. fan så korkat! Men folk som tror på tecken skulle absolut tolka det som jag.

En annan sak jag märkt att är att jag längre inte vill bli för ”synlig” när det gäller mig själv. Jag fotade ju granen på torget. Den fick jätte mycket likes på fb. Visst är det ju kul att folk gillar den men samtidigt kändes det nästan som om jag måste be om ursäkt för att jag la ut den. Jag fattar inte, varför då? På nått vis blev det negativt för mig! Jag fattar inte vad som händer alltså? Enda gången jag mår bra är när jag får träna. Tur att jag har zumban, det ger mig helt annat att tänka på, då mår jag bra. Imorgon ska jag på combat, 90 minuter, snacka om att jag ska banka!!!! Jag har mkt att slå av mig.

Nä nu ska jag vidare…..

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Dec 28, 2016 @ 13:29:30

  Asch perkele, det där är inget vidare. Hoppas verkligen att det ger sig framöver, man måste få/kunna känna glädje på sitt arbete. Gott att du då har träningen och zumban.

  Du tog en bild av den fina granen i stan, från ett annat håll än andra. Många gillade vad de såg, ta till dig det. Det är positivt!

  Svara

  • wiccans
   Dec 28, 2016 @ 15:01:41

   Tack Anders, du är snäll. Jo bilden på granen den blev bra. Och det är jötte kul att folk gillade det, det känns jätte bra, det gör det faktiskt.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: