Julgranen!

Jobbat klart, skönt…. Idag blir det zumba på fysioteket, jag och Nina kör ett dubbelpass. Det ska bli jätte kul!!! Jag ser verkligen fram mot varje pass jag ska ha. Så när min dator tild är klar så blir det till att gå igenom låtarna så de sitter. Hittade tre nya igår, ska ta dom eftersom. Får se om jag hinner få in någon av dom idag. Men en av dom var jätte lätt egentligen som 3 olika sektioner bara så den borde jag hinna med.

Fotade vår julgran på torget igår när jag for hem från jobbet, den var så fin, ljuset var mysigt och stämningen så fridfull. Jag la upp bilden på facebook och den fick genast rätt mycket likes och kommentarer. Första timmen över 250 och på några timmar en bit över 300!

20161227_090601.jpg

Här har jag tagit bort vägskylten som annars syntes. En magisk gran har vi i år.

Nope detta går inte, dagen går och jag sitter här. Nu sätter vi igång 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: