Nu är det över….

Julafton är över, skönt! Men vi hade en mysig dag igår. Jag steg ju upp först som vanligt, bloggade och gjorde mitt. Sen kom ungarna, de öppnade sin morgon julklapp. Vi morgonfikade och kollade adventskalendern. Sen en bastu på det och packa ihop allt som skulle med till Annika, Vi landade där strax efter . Julförberedelserna startade direkt, korven klipptes och stektes, köttbullarna värmdes, potatis skalades och sattes att koka, Jansson in i ugnen, morotslådor och allt vad som nu hamnade där. Vi var precis klara med allt sånt när Kalle började. Så för första gången på länge har jag och Annika fått sitta ner och kolla Kalle. Sen var det dags för vår högtid, maten. Vi är ju inga långätare i vår familj så det är alltid rätt snabbt överstökat. Efter att ha dukat undan, satt i diskamaskinen så samlades vi runt bordet. Mindes lite tidigare jular,  en del spelade lite spel, andra sov på golvet 🙂 Jag började göra i ordning ris a la maltan. Och sen kom han, den gamle, den röda och den fylliga. JULTOMTEN. Alicia åt under första delen av tomte besöket men sen var hon med och vågade sitta i tomtens knä, hon är är inte rädd för tomten. Den som väntade mest var nog Savannah. Hon vet inte riktigt än vad hon ska tro om tomten. Hon vet att han inte finns men ändå finns han, hon vet att det inte är han som fixar alla julklappar men ändå vill hon berätta vad hon fått. Och så får det vara… det är inget fel att tro.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det var en mysig jul, lugn och fröjdefull som den ska vara. Jag var så nöjd att alla mina barn återigen kunde samlas med oss. Jonathan är ju den som varit borta någon jul med sina flickvänner. Jag har alltid saknat honom mycket när han inte varit med. Nu har han en sån underbar tjej, jag har känt henne sen hon var liten. De passar så bra ihop och jag hoppas de kommer att vara tillsammans resten av livet. Det är en verkligt otrolig tjej.

Jag fick inte så bra bilder men några iallafall….

Ha en bra fortsättning på julen   ❤

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Dec 25, 2016 @ 13:18:53

    God fortsättning! 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: