Fixade lite jul

Alltså herrekyyyd som min vän Nina Rovanperä säger, vad jag har sovit. Jag har inte vaknat av Dannes klocka och det gör jag alltid. Det är jag som väcker honom. Men jag har inte hört den idag. Jag hade en så lustig dröm. Jag drömde att jag och en kompis Birgitta som jobbar för Allers var och intervjuade Sade i USA. Det var jätte trevligt och vi fick fika och lyssna på hennes musik. Hon bodde i en gammal Norrbottens gård! Allt var gamla persiska mattor, trasmattor, pinnstolar, musiken stående i gamla drickabackar, ni vet som man hade på 70 talet. En sån här fast vi hade dom ståendes på högant och skivor inne i dom!
9

Men det var inga LP skivor i backarna, det var pärmar och under varje flik fanns namnen på artisten och var på datorn låtarna fanns. Hon hade en stor musik anläggning som var hypermodern. De skulle flytta samma dag och jag tänkte, de har inte gjort något, inte en pinal är nedpackad, hur ska de hinna!!! Sen kommer hennes karl hem, de har 4 hundar och de hälsar allihop jätte kärvänligt på mig och brottar ner mig i en soffa och lägger sig på mig. När vi sen är på väg hem så far Biggi i sin bil och jag har helt plötsligt med mig hela min familj inkl hundar. Men i bilen upptäcker jag att Dessie inte är med. Jag rusar tillbaka till huset men de har hunnit iväg. Och det står snart tillbaka på dörren. Men vi ska ju med flyget. Sen vaknar jag 🙂

Jag gjorde lite mer jul i huset igår, det var väl på tiden med 3 dagar kvar till jul! Så här blev det

Jag har inte haft tid att fixa mer. Men men det räcker ju och sen är det lättare att plocka bort när det inte är så mkt. Tänkte att vi tar fram julgranen idag. Danne och ungarna kan klä den. Tror jag chansar med risk att Larry pinkar på den att ha den i köket iallafall. Den ryms som inte i vardagsrummet trotts att vi numer har en mindre soffa. Men vi har en jätte jäkla blomma som upptar plats! Vete fan vad jag ska göra med blomman alltså!!! Jag har egentligen inte plats för den. Men jag har fått den i födelsedagspresent för 16 år sedan av en kompis, den var då redan ett träd. Han hade fått den med en lägenhet han flyttade in i. Den är en 25 år gammal faktiskt.

Upptäckte en sak med mig…. jag har jätte svårt att slänga något som lever. Jag har en skit ful lite påskblomma som mot alla odds överlevt min vård. Gjorde plats för julblommorna jag fått i fönstret, de har stått på bordet innan. En blomma var så ful så jag tänkte att jag slänger den. Men jag kunde inte, jag tyckte synd om den, fan vad fånigt! Danne kom hem och han kunde heller inte slänga den så det slutade med att jag planterade om den och den hamnade i ett annat fönster 🙂 Så om någon undrar varför jag har så fula blommor så är det för att jag inte har tid och kan inte sköta dom och så har jag svårt att slänga dom med!

Larry och Dessie fryser kanske, jag har inte eldat idag, kanske måste göra det. De la sig i samma säng och Dessie brukar hugga som en kobra efter honom. Men idag fick han komma ❤

wp-1482394138781.jpg

Idag blir det lite städning, Nina M kommer förbi nu på förmiddagen och jag ska hjälpa henne med en sak. Så nu får jag starta dagen.

Ja Anders mitt andra inlägg kommer men jag måste fundera lite över det ett tag!

CU

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Dec 22, 2016 @ 11:04:36

    Klart Dessie myser nu, Larry är ju varm och skön:)

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: