Gradering

Rasmus åkte ju till Luleå igår för träningsläger hela dagen och sen på det gradering. Han var nervös när han åkte och han brukar inte erkänna det i första taget. Men nu sa han att han är nervös. Under graderingen ska de först göra kator och sen står de i en ring och blir attackerade från flera olika håll och ska med rätt teknik försvara sig…. tror jag! Det gick kanon, han klarade det! Han var så nöjd och stolt när han kom hem.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag tycker det är så bra gjort av honom. Han har inte Happis bästa självförtroende eller självkänsla. Det här är bra för honom att tro på sig själv, att se att jag kan! Jag är så stolt över honom.

Här var det mys på högsta nivå på morgonen. Hundarna var ut och kissade och sen framför brasan, Dessie är ju mer frusen och gillar värmen, hon går in under sin filt oxå. Larry däremot blir för varm och flyttar sig efter en stund ner på golvet. Larry älskar ju sina filtar och bär med sig dom i munnen, Han får inte ta Rasmus och Savannahs filtar men det gör han ju förstås så fort han får chansen.

Här har jag lite bild bevis, vete tusan när han hann sno den! Den blåa är inte hans, det är Rasmus, Larry är ägare av den grå lite mindre filten 🙂 Han kanske tycker den är för liten, jag får nog gå och köpa en större till honom.

Ok matte, jag håller väl mig till min egen då!

wp-1482047942735.jpg

Nu ska jag in på fb, blanda min shake och sen ner i min kammare för träning innan jobbet. Jobb från 13-22 idag, egentligen 12,15 men jag tar min rast före om det går bra, det brukar det göra.

Härligt väder här idag, minus 10 grader och klart, träden är frost bitna och vi har inte fått mer snö 🙂

wp-1482048237188.jpg

CU

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Dec 18, 2016 @ 12:16:43

    Larry, Larry hehe 🙂
    Hälsa grattis till Rasmus, bra jobbat

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: