Fredag och fest

Idag blir det till att dra ner i källaren, börja öva in lite nya koreos till Tisdagen och äntligen får lite tid till min egen träning, känner att jag sackat efter enormt där! Tänk om jag skulle skynda mig så kanske jag skulle hinna till Fysioteket nu på morgonen redan….  ja ja vi får se hur det blir där.

Jag ska åtminstone infinna mig på fysio kl 18, Julfest på gång!! Då bär det av på hemlig plats, vi ska gå en tips promenad och bada bastu nånstans, ingen vet var ännu, ska bli spännande. Jag har lite aningar om var men det ser vi om jag har rätt 🙂 Sen blir det mat och surr med det bästa gänget av alla ❤

Ska hinna städa lite innan och handla inför kvällens mys. De flesta julklapparna är klara. Har lite små jox bara kvar. Jag hann i år igen 😀

Nu ska jag in på zumba bloggen en sväng, jag har ju en del att uppdatera där, bla om går kvällens avslutning. Livet leker känns det som just nu, allt känns bra ❤

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Dec 16, 2016 @ 15:50:33

    Ha nu en riktigt trevlig kväll 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: