Baka?

Tänk om jag skulle baka idag? Har köpt ingredienserna klart…. tror det blir lussekatter idag, sen måste det bli köttbullar imorgon…. julstjärnor nåndag här… kanske på torsdag el fredag. Julstäda lite måste man ju med, julklappar är planerade och strax klart…. vad konstigt det blir jul fastän det känns som om man inte hinner med.

Jag var kanon trött efter avslutningen igår! Hade tänkt lägga upp lite bilder från revyn på zumba bloggen oxå idag men min jäkla förbannade dator laggar så in i hellvete igen!!!! Blir galne, sur och förbannad!

Usch stänger av nu!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: