Uppdatera?

Oj jag skulle ha så mkt att uppdatera, från Pias fest, revyn, Savannahs pjäs…. jag har massor av foton men har inte haft tid att sätta in dem. Nå det kommer kanske vid senare tillfällen.

Gårdagen var som vanligt galen! Jag började jobba kl 07, tog upp en brukare och städade hos honom. Sen kl 11 kom kören, vi sjöng upp och övade oss lite på jullåtarna. Sen strax innan 12 bar det av till årets julgröt med Handikapp Omsorgen. The Believers uppträdde och The Lizz sjöng tre låtar. Jag är med i båda körerna så det var till att sjunga på. Allt var över vid 14 så då åkte vi tillbaka till gruppis, fortsatte jobba ett tag och sen hem.

Zumba Gold stod på schemat för kvällen.Klockan 18 for jag iväg till Svefi, ställde iordning och 18,30 körde vi igång. Det gick jätte bra, en låt den nya marenguen tjorvade jag lite i, tänk de sitter hemma som ett smäck men sen ibland tjorvar det ändå. Och den här marenguen är hur enkel som helst egentligen!!! Det är en grej som är lite off och den ställer till det.

Ja ja idag blir det till att handla till morgondagens avslutning med kidsen. Ikväll kommer Alicia och ska sova över. Ser fram emot att få rå om henne ordentligt ❤

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: