Känner mig något stressad!

Idag blir det till att göra ungarnas diplom. Jag hade så jäkla tur så jag fick tag på Petra innan hon for till Lindköping så jag fick de utskrivna. Annars gör garanterat Jari det men det är inte så lätt att få tag på honom och att han hinner göra det till mig i tid! Så idag ska jag göra dom, skriva namnen och plasta in. Sen öva på Gold passet, imorgon hinner jag inte vi har show med The Believers på jullunchen så min tid går dit. The Lizz andra kören jag är med uppträder tillsammans med Believers så det blir och klona sig i morgon! Sen måste jag till jobbet. Det vete tusan om jag hinner få in den nya salsan jag tänkt!!!! Annars får jag ta chachan istället fr fitness, den är lätt och rörelserna är bra….  ni ser det finna alltid en backup ifall det inte går som jag vill…. jag får nog göra så, ta chachan. Salsan är skit rolig men den kan jag ju spara på 🙂

Sen vet jag inte om jag är så stressad… det gäller att planera och prioritera, vad är viktigt, vad MÅSTE göras, vad kan jag lämna. Jag har mycket planerat i huvudet, jag vet var jag ska, vad jag ska göra och hur jag ska göra. Sen kan det tillfälligt bli en liten kaos shock men jag återhämtar mig snabbt. En läkare sa en gång till mig, har du tänkt på att du kanske är stressad? Nä det har aaallldriiig slagit mig in liksom 😀 När du klev in är slog stressnivån i taket! Jag tror andra kanske upplever mig mer stressad än vad jag känner mig. Jag är van att ha många saker på g samtidigt, min hjärna planerar redan nästa steg då jag håller på med något. Kanske det är det de känner av, att jag inte alltid är riktigt här. Men sen kan jag lägga mig på soffan och inte bara göra något, käka nötter och Nutella och glo tv, det är mitt fredags nöje ❤

stressad

Ja ja nu ska jag stressa vidare, kanske jag hinner iväg och julhandlar lite oxå!

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: