Vad händer idag?

Ja jag har lite zumba jox att göra undan, barnens diplom, skriva en koreografi och sen ska jag ner i källaren och köra lite.

Idag måste jag ska planera in vad jag gör när fram till jul. Planera vilka julklappar som ska köpas och när. Det blir lättare för mina egna barn, de vill ha pengar. Ja en vettigare julklapp, lite små tjafs men sen pengar. Fan vad skönt. Till Alicia har jag redan köpt två små, måste kolla med Dennis och Mathilda vad hon behöver. Jonte och Nette har sagt NEJ inga julklappar men ett par ragg sockar eller nått sånt borde väl en mamma få köpa 🙂

Revyn gick bara bra med de minsta de var otroligt duktiga. Det blir ju en hel del hyssjande innan vi ska in, de har ju svårt att vara tyst, inte busa osv. Men det är ju det att vi stör, det hörs in och jag hatar att stå och tjata på dem. De är ju barn och glömmer fort. Men det gick jätte bra, de är duktiga verkligen. Scenen är inte stor och det är många barn men vi gjorde det bäst vi kunde av situationen. Nu har vi bara avslutningen kvar och sen kan jag lägga detta gäng till handlingarna.

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: