Världsläget

Spänt världsläge, Norge förstärker försvaret uppe vid gränsen i Kirkenäs, amerikanska soldater finns på plats och övar ihop med Norge. Usch vad händer? Men detta har startat redan under 2014, sen Rysslands framfart på Krim halvön och i Ukraina. Trump har kallat Nato för föråldrat och har därmed framkallat en osäkerhet i världen, hur mkt stöttar de tex små länder som Norge ifall Ryssland rycker fram. Trump tycker det är dyrt, det kostar för mycket pengar. Kirkenäs är ta mig tusan inte långt från oss! Usch vad obehagligt allt känns!!!

Idag blir jag hemma från jobbet, jag är sjukskriven pga vissa orsaker. Klimatet där är inte det bästa och jag känner att jag inte fixar vissa situationer just nu. Jag tar tag i dom men inte just nu… allt har gjort att jag känner att jag inte passar in någonstans. Och egentligen beror allt som händer just nu på en fråga jag fick som missuppfattats av andra. Det är många bäckar små som till slut blir ett hav. Men men jag kommer igen, det gör jag, måste bara andas lite först.

Danne hade igår när jag kom hem julpyntat hemma. Vad glad jag blev. Jag har ju som vanligt mycket på gång och funderade i söndags på när jag ska hinna få upp lite jul. Det hade nog han hört och fixade det igår medan jag jobbade ❤

Idag är det zumba Gold, nu är det bara 3 gånger kvar! Gud vad tiden har gått fort!!! Så efter min sedvanliga dator morgon blir det att gå igenom Gold låtarna. Jag hittade just en rolig salsa som jag ska ta nästa gång vi har Gold. Kidsen hade sista gången i tisdags, nu har vi revy Lördag och Söndag. Sen avslutning den 10/12 🙂

CU

 

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Dec 01, 2016 @ 10:12:05

  Lät inget roligt med din jobbsituation ☹️️ hoppas allt löser sig 😘

  Svara

 2. Åsa Tornin
  Dec 01, 2016 @ 11:04:43

  Tänkte de var nån ny förkortning som jag missat 😂😂

  Svara

 3. anders
  Dec 01, 2016 @ 17:57:32

  Stå på dig Anna, hoppas att allt löser sig på ett bra sätt.

  Oroligt har det varit ett bra tag nu ute i världen och runt i kring, det blev ju inte bättre eller lugnare när herr Trump kom till makten.

  Vi försöker hålla oss i närmiljön både i tankar och handling, det lackar mot jul och det är något jobbigt att försöka ta till sig problemen ute i världen.

  Just nu snöar det lite lätt hos oss och det blir genast ljusare hos oss ute på landet.
  Men det varar nog inte så länge, det är plusgrader på gång.

  Sköt om er och ha det så gott hela familjen

  Svara

  • wiccans
   Dec 01, 2016 @ 18:00:06

   Ja det brukar lösa sig det gör det. Om inte annat är jag som att hälla vatten på en gås. Jag skakar på mig och går vidare.
   Ja det har ju varit oroligt ett bra tag nu ute i världen. Men du är så härlig Anders, bara av dina ord så fick jag julkänsla 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: