Julpynt??

Nät tusan ska jag hinna med det? Ja det får bli att kasta upp lite under fredagen…. eller fan då jobbar jag…. lördag eftermiddag, jag har revy med ungarna kl 14 så efter det. Baka på kvällen… lite lussekatter får det bli.

Usch vad hemskt det är med dessa nya uppgifter om miljön. Det är 20 grader varmare i Arktis än det ska vara, fatta 20 grader!!! Det är mycket det. De gamla urisarna finns längre inte kvar, det som är stommen i allt, som förhindrar att ny is smälter för fort, de är borta pga av att vattnet blivit varmare och varmare under åren. Klimatet där reglerar hela världen… skrämmande! Och det är vi som gör detta, vi förstör vår miljö. Tänk och Trump avfärdar det som kinesiskt humbug och påhitt! Han vill öppna kolgruvorna igen, koldioxiden de spyr ut påverkar hårt växthuseffekten. Undrar hur smart han är egentligen?? Hur som haver är det en skrämmande!! Arktis smälter

Idag blir det mer öva av, kör sista Zumba kids passet idag, zumba fitness direkt på. Har två härliga låtar till fitness passet. Och med kidsen går vi igenom vad vi ska ha på revyn och vilka låtar vi uppträder med för föräldrarna.

Nä nu jäklar har jag brottom 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: