Tubecon

Igår var vi alltså på fenomenet TUBECON, vad är det för oss äldre som inte riktigt fattar grejen. Jo det är ett konvent för alla som gjort sig känd på Youtube, sk youtubers! Japp man kan bli känd där numer. Man har sin egen kanal och lägger upp en massa saker på den och har du tur eller vad man nu ska kalla det så blir din kanal känd och vips du är en kändis, yeeeey. Nåväl vi kan tycka det där är lite konstigt men ungarna älskar det och det var tom ungar som grät när de fick krama sin youtuber! Så här ser det ut

Detta bildspel kräver JavaScript.

Så här stod de och köade hur länge som helst för att sen slippa fram få en kram och få sin t shirt signerad av dem. Vi hade nu lite otur, det var två som tjejerna hade jätte gärna velat träffa. Men kön dit var jätte lång, de stängde av de fick inte ställa sig i kö. Sen skulle just deras två ta paus i 45 min och kön var redan hur lång som helst till nästa visning. Så det hade betytt över två timmars väntan innan vi hade kunnat komma fram. Hundarna var den ena hos Annika och den andra hos Pian och Dessie blev så orolig så hon började spy i kaskader hos Annika. Så de förde hem henne. Pinschern är en väldigt familjär hund, de älskar sin familj och vill inte vara utan den. Tibetansk terrier är likadan, de vill vara i centrum för sin familj, tycker inte om att bli lämnad fast dom är nog mer clowner än pinschern och tar det lite lättare. Men de var överlyckliga att vara hemma igen. Som vanligt på vintermornar när jag sitter och bloggar så ligger de framför brasan och njuter. Morgon pinken är gjort då nu är det bara att njuta på.

Idag bör det av till Svefi, Rasmus klass ska sälja på julmarknaden inför sin resa till Spanien. Jag har inte haft tid att baka någonting… hinner knappt göra något annat än zumba och jobba. Jag gör mitt bästa för att klämma in lite familj oxå. Så sådant som bakning för inte plats just nu. Nåväl jag fick ju min uppenbarelse om hur jag skulle lösa det här om natten. Skrev ju om det, så ni som följer min blogg kanske läste det. Så här ser det ut, 12 prydliga julpaket

Där i finns äpple, mandarin, banan, pepparkakor, en smultron festis och skumtomtar, allt prydligt upplagt på ett fat men en God Jul servett på. Klicka på bilderna så ser ni bättre hur det ser ut. Det blev väl rätt fint?

Ja ja jag ska väl hinna öva mina låtar till nästa veckas zumbor….. hoppla när??  Det är nu sista gången för kidsen så där är ingen ny låt, jag tänkte att vi övar på den låt vi ska uppträda med på Haparanda Revyn. Men fitness och Gold ska ju ha sina låtar. Nåväl det hinns det med…. nånstans 🙂

Nä nu ska jag in på fb en snabbis sen måste jag väcka ungarna, vi ska infinna oss senast 09,30 på Svefi 🙂

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: