En fröjdefull jul

Det började snöa i Happis igår, det kom rätt mycket. Vår julmarkand startar idag och det blir ju lite mer stämning när det är vitt på backen. Förra året fanns inte en flinga nånstans. Vi hade ju snöfritt fram till igår. Jag gillar ju inte detta vita men denna tid på året får man ju vara beredd på att det kommer här uppe 🙂

Foton från idag och ett för 4 dagar sen

Idag åker vi på Tubecon i Luleå. En massa youtube kändisar kommer dit och presenterar sig eller vad de nu gör. Men ungarna ville dit så vi beställde biljetter redan i slutet av Augusti. Det var nu ingen av de som Rasmus gillade vad vi såg i veckan men det är ju ändå lite speciellt att ha varit där. Savannah har en kompis som är med så de kommer nog flamsa runt skulle jag tro.

Vaknade tidigt redan 06,30, kan ha varit av traktorn. De plogade här i kring när jag steg upp. Gjorde en brasa, släppte ut hundarna på morgon piss. Vi har börjat ha dem på lilltoan även kallat Nellies dass. Larry är könsmogen på allvar nu och markerar överallt. Och Dessie den lata lilla donnan springer bara runt hörnet på huset, vänder snabbt om utan att göra något behov om vädret inte passar damen. Och vad gör hon då ja då pinkar man in istället. Men då har vi som tur är ”Nellies dass” vi sätter ett kompost galler fast på insidan av dörren så behöver man inte stänga dörren så får de vara där.Vi slipper markeringar och pölar runt i köket och hundar pinkar inte om inte nöden är väldigt stor där de sover. De har sina hundsängar där inne och verkar ha det hur mysigt som helst. Nu ligger de framför brasan båda två och sover, Larry på rygg eller hur han nu råkar hamna, Dessie fryser mer och kurar ihop sig gärna under en filt.

Nä nu ska jag börja väcka familjen, hinner få ner koreon jag hittade till fitness passet på papper så kan jag lyssna den i bilen. Fan vad skönt att nätet är fixat, my life is back on track 🙂

CU

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Nov 26, 2016 @ 13:24:37

  Vi har klippt vår Sigge inför vintern, blir det riktigt kallt får han ha pälsjackan på sig.
  Vi klipper för att de tidigare vintrarna och när han då är ute och busar i snön så blir hela han en is-/snögubbe. Snön fastnar ordentligt i pälsen och är ett helsicke att få bort, därför klippningen

  Svara

  • wiccans
   Nov 27, 2016 @ 08:56:59

   Jo jag kan tro att det fastnar redigt i den pälsen!!! Larry är ju oxå kortklippt, vi klippte honom i september. Men vi funderade oxå på jacka åt dem båda. Dessie fryser som tusan när hon är ute och Larry just för att det fastnar i pälsen.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: