Fortfarande utan nät

Jag fick ett meddelande om att jag kommer inte att få min kabel lagad förrän på Måndag!!! Vad är som tar sån tid?? Vi har ingen snö, vi har inget oväder, det är inga driftstörningar vad vi kollat. Nu känns det som om Telia bara jävlas eftersom jag varit på dom rätt hårt om detta. Jag kommer alltså att vara utan uppkoppling från den 19/11-28/11!!! Fatta i dagens Sverige? När jag hade Glocalnet så hade vi reparatör här på 1-2 dagar. Jag borde aldrig bytt bolag. Glocalnet är betydligt billigare oxå än Telia. Anledningen att jag bytte operatör var för att Glocalnet inte kunde leverera 60 gb till oss. Men jag ska nog undersöka detta igen, kanske de kan leverera nu. Telia och Skanova kastar mig emellan dem, Telia äger nätverket men Skanova äger kabeln. Om jag inte har kontakt alls med nätet då är det Telias problem om jag har kontakt med nätet men kablen är av då är det Skanovas problem…. hur det nu ska gå till??? Ingen vill ta i problemet, alla vet att det finns men ingen vill ta i det! Jag har under de år jag varit hos Glocalnet fått nya modem, flera/ år, till slut fick jag köpa dem själv för det kan inte gå 4-5 modem varje år, vi trodde de gick sönder när de krånglade så mycket som de gjorde. Glocalnet trodde vi kanske hade någon överspänning nånstans som gjorde att de slutade funka. Men det var ju säkert grenar från trädet redan då.

grrr

Jag pratade med Skanova, de äger ju nätet. De sa att de ser att problemen funnits. Men det är bara jag som drabbas just av detta, alltså för få hushåll. De kommer inte att gräva ner kabeln och min ”kära” granne kan inte kapa grenarna som sitter ovanför. Jag begär inte att han ska fälla trädet men åtminstone frilägga vår kabel. Men se det går inte. Hans kommentar var när vi har ju inget problem med bredbandet, det har du alltså är det ditt problem! Jag är så jäkla irriterad på allt så det inte e klokt. Men nu har jag beslutat att sluta irritera mig. Jag få vackert sitta här och vänta tills det blir lagat. Jag får ingen hjälp iallafall vare sig av Telia eller Skanova och min granne vill inte göra något åt sitt träd. Så gilla läget Anna!!! Men det finns ju dokumentation på detta både hos Telia och Skanova att jag påtalat detta flera gånger…. och dokumentation är alltid bra att ha… it ain’t over until the fat lady sings! Ja just ja jag frågade Skanova hur det kan komma sig att Glocalnet kunde fixa fram folk på 2 dagar. Jo sa de Glocalnet har egna tekniker, de behöver inte anlita andras. Sen har man olika service avtal med olika kunder. Så Glocalnet har bättre service avtal än Telia. Sen frågade jag faktiskt Telia innan jag bytte till dom om detta med vår kabel eftersom jag vet att det är problem med den, förklarade problemet och de sa att ja det fixar det på samma tid som vi haft tidigare. Men se det kunde de inte!!! De drog nog bara till med något för att jag skulle byta. Jo vi har ju 3 dagar som garanti längre får det inte ta sa de. Men nu säger det att det bara är en rekommendation inget de behöver följa. Så nu har jag lärt mig det med. Kolla upp vilka service avtal operatören har och vilket service avtal har du själv fått innan du byter operatör!!!!

grr2

Ja ja nu skiter jag i det!!!! Men det är bara det att jag behöver min dator till allt jag gör med zumborna, jag behöver koreografier, jag laddar ner, jag hämtar musik osv, vi får allt digitalt på zumbas sida. Allt står stilla just nu. Vi har snottat av grannarna nu så mkt så ena nätverket går inte längre att komma in på, det är öppet men det står inget nätverk. Så har de haft begränsningar så har vi nog surfat upp det!!! Nä sluta irritera dig nu!!! Skit i det, det är som det är!!!!! En sak till, jag blev kontaktad av någon från Telia här på bloggen, Linda Wendt. Hon bad mig kontakta henne så skulle jag kanske bli hjälpt. Men det tror jag inte, jag har ju pratat med dom flera gånger och de kan inte göra något. Så tack för kontakten Linda men du hittade mig här och med lite detektiv arbete så hittar du kontakt uppgifter och ni har en databas, sök upp mig!

Läs kommentarer HÄR

Jag har ialf haft 2 kids pass i tisdags och sen fitness passet på det, igår hade jag Gold passet och imorgon blir det Zumba Gold chair. Det har varit helt kanon bra pass, det mesta bara flöt på, allt kändes så bra. Mina deltagare ler, de tjoar, en kvinna bara klev fram och i all svett så babblade hon till hela gruppen. Det känns så bra när de bara vågar ta över. Jag vill skapa en gemenskap där vi vågar vara oss själv, vågar vara med ordentligt ❤

Hejvejs för denna gång

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: