Telekabel!!!

Hellvete, vår telekabel ligger för hundrade gången typ efter marken! Det är likadant varje vinter, ja det har hänt på sommarn oxå. Grannens träd, den går igenom det tynger ner den, när snön kommer på så blir det ju ännu värre och till slut snärtar den av! den sliter i våra plankor i huset oxå. Sen är klumpen som sitter i huset tung och nu har vi en ny altan precis under, den gör märken i den oxå! Vindskivorna den satt fast i är nya…. jag har ännu inte hunnit ut för att kolla hur det gått med altan och vindskivor men jag får gå ut senare!  Ägaren till trädet som ställer till detta har lovat i flera år att fixa det. Trädet ska tas ner, men det har inte hänt något än. Nå jag har pratat med dom nu på morgonen och det är utlovat igen att det ska fixas. Jag hoppas det. Dels blir ungarna galna utan nät och sen förstör den vårt hus. Kabeln sitter ju fast i huset! Jag har pratat med Telia oxå i flera omgångar under åren om att gräva ner den så skulle vi ju slippa detta problem med att sätta upp den flera gånger om året. Men de verkar inte vilja göra det. Är det inte uråldrigt med kablar i luften??

Nå nu till roligare saker, idag ska jag uppträda med zumba kidsen på IKANO huset, huset fyller 10 år, Så det blir fest. Det är så himla kul att bli tillfrågad, jag är stolt att få vara med. Efter kidsen så kör jag några vuxen låtar. Det ska bli så kul 🙂

Sen på kvällen är det PARTYYYY, syrran fyller 60 år 🙂 Vi ska vara på Ponde, Conny och bandet ska spela. Vi är 60 personer på middag så det ska bli så himla roligt. JAg ser verkligen fram emot det.Bloggar om allt imorgon!

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: